Wellness Merebelle

Wellnessoase Herzele

icon title

Een stap verwijderd van Herzele, in de vredige omgeving van Erembodegem, biedt Merebelle een exclusieve wellnessoase Herzele, waar u kunt ontspannen, vernieuwen en herstellen. Onze benadering van wellness combineert traditionele technieken met moderne inzichten om een holistische ervaring te bieden die zowel lichaam als geest revitaliseert. Ontsnap aan de drukte en laat ons u meenemen op een reis van welzijn.

Wellnessoase Herzele
HR 23 scaled

Kies uit een diversiteit aan spa-behandelingen, zoals massages, lichaamsscrubs, en gezichtsbehandelingen, die zijn ontwikkeld om te ontspannen en te verjongen.

Gelegen op slechts een kort ritje van Herzele, is Merebelle ideaal voor diegenen die zoeken naar een premium wellnesservaring dicht bij huis.

Met een team van toegewijde wellnessprofessionals, biedt Merebelle een gepersonaliseerde benadering van ontspanning en herstel.

Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ingericht om een oase van rust te creëren, waardoor u volledig kunt ontspannen en de voordelen van elke behandeling kunt maximaliseren.

Laat de hectiek van het dagelijks leven achter u en treed binnen in de rustgevende ambiance van Merebelle, uw lokale wellnessbestemming nabij Herzele. Neem vandaag nog contact met ons op om uw spa-dag te boeken of om meer informatie te krijgen over onze wellnessprogramma’s. Of u nu een moment van rust zoekt of een diepgaande verjonging, wij zijn hier om u te ondersteunen op uw pad naar welzijn.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact