Japanse Head Spa

Een Japanse Head Spa is een gespecialiseerde vorm van hoofdhuid- en haarbehandeling die zijn oorsprong vindt in Japan. Het combineert elementen van diepe hoofdhuidreiniging, ontspannende massages en haarverzorging. Enkele kenmerken van een Japanse Head Spa zijn:

Uiterst ontspannen welkomstritueel waarbij je helemaal tot rust komt om te genieten van de behandeling

Hoofdhuidreiniging: hierbij wordt gebruik gemaakt van exfoliërende producten om de hoofdhuid grondig te reinigen en te ontgiften. Dit helpt om overtollige olie, dode huidcellen en producten te verwijderen.

Ontspannende massage: Zeer uitgebreide massage van de hoofdhuid, nek en schouders. Deze massage bevorderen de bloedcirculatie, verminderen stress en kunnen helpen bij het verlichten van spanningshoofdpijn en migraine.

Gezondheidsvoordelen: De behandeling wordt vaak geprezen om zijn gezondheidsvoordelen, waaronder het bevorderen van haargroei, het verminderen van haaruitval en het verbeteren van de algemene gezondheid van de hoofdhuid.

Ontspanning: Naast de fysieke voordele biedt een Japanse Head Spa een diepe staat van ontspanning en welzijn, vergelijkbaar met een therapeutische massage of een spa-behandeling.

 

 

Merebelle 2 228

Prijslijst

  • Behandeling van 60 minuten € 90
  • Behandeling van 90 minuten € 150