Wellness Merebelle

Luxe Wellnesservaring Denderleeuw

icon title

Op een steenworp afstand van Denderleeuw, in de serene atmosfeer van Erembodegem, biedt Merebelle een exclusieve plek voor diegenen die streven naar een ultieme wellnesservaring. Merebelle verbindt de kunst van ontspanning met geavanceerde wellnesspraktijken om een oase van rust te creëren waar onze gasten kunnen herstellen en vernieuwen. Dus kom gerust nar de luxe wellnesservaring Denderleeuw!

Luxe Wellnesservaring Denderleeuw
HR 23 scaled

Trakteer uzelf op een dag van luxe en ontspanning bij Merebelle, uw bestemming voor ultieme wellnessuitjes nabij Denderleeuw. Contacteer ons om meer te weten te komen over onze diensten of om uw volgende spa-dag te plannen. Of u nu op zoek bent naar een moment van rust of een uitgebreide verjonging, wij zijn hier om u een onvergetelijke wellnesservaring te bieden. Wacht niet op uw luxe wellnesservaring Denderleeuw!

Kies uit een reeks spa-behandelingen, waaronder diepe weefselmassages, hydraterende gezichtsbehandelingen, en verkwikkende lichaamsscrubs, allemaal ontworpen om lichaam en geest te ontspannen.

Onze wellness-experts bieden persoonlijke consultaties aan om u te helpen een gepersonaliseerd wellnessplan te ontwikkelen dat aansluit bij uw unieke behoeften en levensstijl.

Onze locatie in Erembodegem is perfect gelegen voor inwoners van Denderleeuw, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot topkwaliteit wellnessdiensten.

 Ons wellnesscentrum is ontworpen om een rustige en ontspannende ervaring te bieden, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact