Huidatelier Merebelle

Huidverbetering Behandelingen Haaltert

icon title

Welkom bij Merebelle Huidatelier in Erembodegem, waar onze toewijding aan uw huidgezondheid en -schoonheid voorop staat. Gespecialiseerd in huidverbetering en gevestigd in de kern van Erembodegem, biedt Merebelle een scala aan behandelingen ontworpen om uw huid te verjongen, te herstellen, en te beschermen. Vanuit onze basis in Erembodegem brengen we onze expertise dichter bij u, met op maat gemaakte huidverbetering behandelingen Haaltert die uw natuurlijke schoonheid benadrukken.

Elke huidverzorgingsreis begint met een grondige analyse van uw huid, waardoor we behandelingen kunnen aanpassen aan uw specifieke huidtype en -condities.

Ontdek onze breed scala aan gezichtsbehandelingen, inclusief hydratatie, exfoliatie, en anti-veroudering, allemaal ontworpen om uw huid te revitaliseren.

Verminder de zichtbare tekenen van het ouder worden met onze geavanceerde anti-aging behandelingen, die uw huid een jeugdige en stralende uitstraling geven.

Of u nu te maken hebt met acne, hyperpigmentatie, of gevoeligheid, onze gespecialiseerde behandelingen zijn gericht op het verbeteren van uw huidconditie en het verhogen van uw zelfvertrouwen.

Geïnteresseerd in het transformeren van uw huid? Maak vandaag nog uw afspraak bij Merebelle Huidatelier in Erembodegem en begin aan uw reis naar een gezondere, meer stralende huid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om uw gepersonaliseerde huidanalyse te plannen voor huidverbetering behandelingen Haaltert.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact