make-up
Geavanceerde Huidverzorging Lede
Huidatelier Merebelle

Geavanceerde Huidverzorging Lede

icon title

Welkom bij Merebelle Huidatelier in Erembodegem, uw bestemming voor geavanceerde huidverzorging Lede die de grenzen verlegt van wat u kunt verwachten van uw huidverzorgingsroutine. Gelegen in de nabijheid van Erembodegem, brengen we onze expertise en passie voor schoonheid naar Lede, waar we ons inzetten om uw huid te verzorgen met de nieuwste behandelingen en technologieën.

Begin uw reis met een gedetailleerde huidanalyse die ons in staat stelt uw huidverzorgingsbehoeften nauwkeurig te identificeren en een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen.

Profiteer van onze breed scala aan gezichtsbehandelingen, waaronder peelings, microneedling, en lichttherapie, allemaal ontworpen om uw huid te vernieuwen en te verjongen.

Bestrijd de tekenen van veroudering met onze state-of-the-art anti-aging behandelingen die fijne lijntjes verminderen, de huid verstevigen, en een jeugdige uitstraling herstellen.

Of het nu gaat om acne, pigmentatie, of gevoeligheid, onze gespecialiseerde behandelingen zijn afgestemd op het verbeteren van uw huidconditie en het bevorderen van een gezonde, stralende huid.

Beleef de toekomst van huidverzorging bij Merebelle Huidatelier in Erembodegem. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen en laat ons u helpen bij het bereiken van de gezonde, stralende huid waar u altijd al van heeft gedroomd met geavanceerde huidverzorging Lede.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact