Wellness Merebelle

Verjongende wellness Sint-Lievens-Houtem

icon title

Gelegen in de serene omgeving van Erembodegem, verwelkomt Merebelle bewoners van Sint-Lievens-Houtem om te genieten van onze ongeëvenaarde wellnesservaringen. Slechts een kort ritje van uw thuis, biedt Merebelle een ideale ontsnapping voor diegenen die zoeken naar een diepe verjonging en ontspanning in een gastvrije en rustgevende sfeer. Kom dus langs voor de verjongende wellness Sint-Lievens-Houtem!

Verjongende wellness Sint-Lievens-Houtem
HR 23 scaled

Ontdek de kunst van ontspanning met onze volledig aanpasbare spa-behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, en lichaamswraps die ontworpen zijn om te ontstressen en te verjongen.

Gelegen nabij Sint-Lievens-Houtem, maakt Merebelle het gemakkelijk om toegang te krijgen tot premium wellnessdiensten zonder ver van huis te hoeven.

Ons team van wellnessprofessionals is gepassioneerd over het bieden van een zorgzame en effectieve service, met een diepgaande kennis van holistische gezondheidspraktijken.

Onze faciliteiten zijn specifiek ontworpen om een kalmerende en ontspannende omgeving te creëren, ideaal voor uw wellnessreis.

Neem vandaag nog de stap naar herstel en welzijn met Merebelle. Of u nu op zoek bent naar een moment van rust of een uitgebreide verjonging van lichaam en geest, wij staan klaar om u te verwelkomen en te begeleiden. Neem contact op om uw wellnesservaring te boeken of voor meer informatie over onze diensten.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact