Ontmoet ons team

Beauty Experts Aalst

Beauty Experts Aalst

Shana Herpoele

Mijn naam is Shana Herpoele, ik ben 33 jaar en woonachtig te Erembodegem. Op 15-jarige leeftijd besloot ik de richting bio-esthetiek te volgen. Na 4 jaar op de schoolbanken behaalde ik op 26 juni 2009 mijn diploma schoonheidsspecialiste op DVM te Aalst. In 2010 startte ik de opleiding allround visagie aan de schoonheidsschool te Antwerpen. Ik had de eer les te krijgen van visagiste Ines Borgonjon, senior artist van MAC cosmetics Benelux. Vandaag ben ik dan ook zeer fier en dankbaar voor alles wat mijn docenten mij geleerd hebben. Ik zou dan ook graag mijn liefde en passie voor het vak van schoonheid en wellness met jullie delen.

Anouk Vertongen

Mijn naam is Anouk, sinds 2015 ben ik begonnen met de richting bio-esthetiek. Tijdens het schooljaar 2019 zat ik in mijn 7e specialisatie jaar. In dat schooljaar heb ik de kans gekregen stage te lopen bij Merébelle. Momenteel volg ik de lerarenopleiding bio-esthetiek / haarzorg, om mijn passie over te dragen aan anderen. Na een intensieve opleiding bij Germaine de Capuccini versterk ik het team bij Merébelle.

Anouk 819x1024 1
MerebelleEllen

Ellen Noel

Mijn naam is Ellen, sinds 2021 mag ik mezelf gediplomeerd schoonheidsspecialiste noemen. Een droom die werkelijkheid is geworden. Na mijn opleiding schoonheidsverzorging heb ik nog een extra jaar 'gespecialiseerde voetverzorging' gevolgd. Na vele stages in wellnesscentra, bij gespecialiseerde voetverzorgers, op de podologie afdeling in Sint-Lucas ziekenhuis te Gent, op de oncologie afdeling in het O.L.V. Ziekenhuis te Aalst, ben ik helemaal klaargestoomd om het Merébelle-team te versterken en jullie telkens opnieuw te laten genieten en te doen stralen

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact