make-up
maatwerk huidbehandelingen Ninove
Huidatelier Merebelle

Maatwerk Huidbehandelingen Ninove

icon title

Welkom bij Merebelle Huidatelier nabij Ninove, waar uw huidverzorgingswensen werkelijkheid worden. Merebelle staat bekend om haar maatwerk aanpak in huidzorg, en we zijn verheugd om deze expertise naar Ninove te brengen. Vanuit onze thuisbasis in Erembodegem, breiden we onze passie en professionaliteit uit met de belofte om de unieke schoonheid van uw huid te versterken en te behouden. Wij brengen maatwerk huidbehandelingen Ninove!

Maak vandaag nog uw afspraak bij Merebelle Huidatelier nabij Ninove en ervaar de transformatieve kracht van gepersonaliseerde huidzorg. Of u nu streeft naar een helderdere, jeugdiger uitziende huid of oplossingen zoekt voor specifieke huidproblemen, wij staan klaar om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken met maatwerk huidbehandelingen Ninove!

Elke behandeling begint met een persoonlijke consultatie, waarbij uw huid grondig wordt geanalyseerd om de meest effectieve behandelstrategie te bepalen.

Afhankelijk van uw huidtype en -condities, bieden we een reeks behandelingen aan, van hydraterende en voedende sessies tot gerichte acne- en littekenbehandelingen.

Met behulp van de nieuwste technieken en producten werken we samen met u aan een verjongde en stralende huid, met behandelingen die specifiek gericht zijn op het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidtextuur.

We bieden gespecialiseerde behandelingen voor een reeks huidproblemen, waaronder hyperpigmentatie, gevoeligheid, en rosacea, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact