make-up
Gepersonaliseerde huidzorg Erpe-Mere
Huidatelier Merebelle

Gepersonaliseerde huidzorg Erpe-Mere

icon title

Ontdek een wereld van gepersonaliseerde huidzorg op slechts een steenworp afstand van Erpe-Mere bij Merebelle Huidatelier. Onze locatie nabij Erpe-Mere maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot gespecialiseerde huidverzorgingsdiensten die zijn ontworpen om aan uw unieke huidbehoeften te voldoen. Bij Merebelle begrijpen we dat elke huid uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen die uw natuurlijke schoonheid versterken met gepersonaliseerde huidzorg Erpe-Mere!

Onze grondige huidanalyses zorgen ervoor dat we uw huidtype en -condities nauwkeurig kunnen identificeren, waardoor we een gepersonaliseerd behandelplan kunnen samenstellen dat is afgestemd op uw specifieke wensen.

Van diepe reiniging tot hydraterende behandelingen, onze gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te revitaliseren.

Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor specifieke huidproblemen, zoals acne of tekenen van veroudering, of gewoon uw huidgezondheid wilt verbeteren, onze experts ontwerpen een behandelplan speciaal voor u.

Met toegang tot de nieuwste technologieën en behandelingstechnieken, biedt Merebelle een scala aan diensten, van gezichtsbehandelingen tot meer geavanceerde procedures, allemaal uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Laat Merebelle Huidatelier uw partner zijn in het nastreven van een stralende, gezonde huid. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of om uw eerste consultatie te plannen. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden op uw persoonlijke huidverzorgingsreis.

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact