Wellness Merebelle

Wellnessretreat Haaltert

icon title

Op slechts een kort ritje van Haaltert, biedt Merebelle in Erembodegem een verkwikkende ontsnapping van de dagelijkse sleur, waar u kunt genieten van een uitgebreide reeks wellnessbehandelingen. Bij Merebelle combineren we traditionele en innovatieve wellnesspraktijken om u een holistische ervaring te bieden die zowel lichaam als geest verjongt en revitaliseert. Dus kom langs op luxe wellnessretreat Haaltert!

Wellnessretreat Haaltert
HR 23 scaled

Ontdek de diepe ontspanning en stressverlichting door onze reeks spa- en massagebehandelingen, elk ontworpen om uw welzijn te verbeteren.

Onze locatie in Erembodegem is perfect gesitueerd voor bewoners van Haaltert, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot topkwaliteit wellnessbehandelingen.

Ons team van getalenteerde wellnessprofessionals is toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke zorg en aandacht, met een grondige kennis van de beste wellnesspraktijken.

Merebelle is ontworpen om een oase van rust te zijn, waar elke gast zich kan overgeven aan ontspanning en herstel in een vredige en ondersteunende omgeving.

eem de tijd voor uzelf en ervaar de verkwikkende wellnessretreat die Merebelle biedt, op een steenworp afstand van Haaltert. Neem contact met ons op om uw behandeling te boeken of meer te weten te komen over hoe onze wellnessdiensten u kunnen helpen uw harmonie en energie te herstellen. Kom  dus langs voor een Wellnessretreat Haaltert!

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact