Wellness Merebelle

Wellnesservaringen Erpe-Mere

icon title

In de rustige omgeving van Erembodegem, slechts een korte rit verwijderd van Erpe-Mere, biedt Merebelle een heiligdom waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en uzelf kunt onderdompelen in pure ontspanning en welzijn. Onze wellnessfaciliteiten en -diensten zijn ontworpen met uw ultieme comfort en ontspanning in gedachten, zodat u kunt genieten van een verjongende ervaring die zowel lichaam als geest verfrist. Geniet van onze wellnesservaringen Erpe-Mere!

Wellnesservaringen Erpe-Mere
HR 23 scaled

Gelegen in Erembodegem, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Erpe-Mere en de omliggende gebieden, waardoor we een ideale keuze zijn voor uw wellness-uitjes.

Ons team is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit diensten, met uitgebreide kennis en ervaring in een breed scala aan wellnesspraktijken.

Vecht tegen de tekenen van veroudering met onze geavanceerde anti-aging behandelingen, inclusief peeling, microdermabrasie, en meer.

Onze faciliteiten zijn ontworpen om een oase van rust en ontspanning te bieden, waar u kunt ontspannen en vernieuwen in een rustgevende sfeer.

Maak van Merebelle uw bestemming voor ontspanning en vernieuwing. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wellnesservaring te boeken of om meer te weten te komen over onze diensten. Of u nu op zoek bent naar een rustige retreat of een revitaliserende spa-dag, wij zijn hier om u te voorzien van onvergetelijke wellnesservaringen Erpe-Mere!

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact