Wellness Merebelle

Holistische wellness Geraardsbergen

icon title

Merebelle, gevestigd in Erembodegem en slechts een korte reis van Geraardsbergen, biedt een toevluchtsoord waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress en uzelf kunt onderdompelen in een wereld van holistische wellness. Onze benadering combineert traditionele wellnesspraktijken met moderne technieken om een harmonieuze balans tussen lichaam en geest te bevorderen.

Holistische wellness Geraardsbergen
HR 23 scaled

Laat Merebelle uw gids zijn naar een staat van diepe ontspanning en welzijn. Neem contact met ons op om uw wellnesservaring te boeken of om meer te weten te komen over onze uitgebreide diensten. Of u nu op zoek bent naar een dag van verwennerij of een meer gerichte benadering van uw gezondheids- en wellnessdoelen, wij zijn hier om u een onvergetelijke en herstellende ervaring te bieden. Kom en geniet van een Holistische wellness Geraardsbergen!

Van voedende gezichtsbehandelingen tot therapeutische massages, onze spa-behandelingen zijn ontworpen om volledige ontspanning en huidvernieuwing te bieden.

Onze wellness-experts bieden gepersonaliseerd advies en begeleiding om u te helpen een gezondere levensstijl te bereiken en te onderhouden.

Perfect gelegen voor bewoners van Geraardsbergen, biedt Merebelle een gemakkelijke toegang tot een uitzonderlijke wellnesservaring dicht bij huis.

We zien de persoon in zijn geheel en bieden behandelingen die zowel het fysieke als het mentale welzijn bevorderen. Dus kom gerust een kijkje nemen, onze Holistische wellness Geraardsbergen!

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact