make-up
Expert Huidanalyse Geraardsbergen
Huidatelier Merebelle

Expert Huidanalyse Geraardsbergen

icon title

Bij Merebelle Huidatelier nabij Geraardsbergen begrijpen we dat een diepgaand inzicht in uw huid de sleutel is tot effectieve huidverzorging. Ons toegewijde team van huidzorgspecialisten gebruikt geavanceerde technieken en technologieën voor een expert huidanalyse Geraardsbergen, om u een gepersonaliseerde huidverzorgingservaring te bieden die uw unieke schoonheid benadrukt en bevordert. Van onze basis in Erembodegem brengen we onze passie voor huidgezondheid en -schoonheid naar Geraardsbergen, met de belofte om uw huidverzorgingsdoelen te realiseren.

Onze experts voeren een uitgebreide analyse van uw huid uit, gebruikmakend van de laatste technologie om uw huidconditie nauwkeurig te beoordelen en de optimale behandelingen te bepalen.

Gebaseerd op de resultaten van uw huidanalyse, ontwikkelen we een op maat gemaakt behandelplan dat is afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid.

Van anti-aging en hydraterende behandelingen tot oplossingen voor specifieke huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, en gevoeligheid, onze behandelingen zijn ontworpen om effectieve resultaten te leveren.

Wij bieden niet alleen behandelingen in ons atelier, maar ook advies en aanbevelingen voor thuiszorg om de gezondheid en schoonheid van uw huid te behouden.

Neem de eerste stap naar een verbeterde huidgezondheid en schoonheid door vandaag nog uw afspraak te maken bij Merebelle Huidatelier nabij Geraardsbergen. Ontdek hoe onze deskundige huidanalyse en gepersonaliseerde huidzorgdiensten u kunnen helpen uw meest stralende zelf naar voren te brengen als expert huidanalyse Geraardsbergen!

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact