Wellness Merebelle

Complete wellness Aalst

icon title

Merebelle, gelegen in de rustgevende omgeving van Erembodegem en slechts een korte rit verwijderd van Aalst, nodigt u uit om te ontsnappen aan de stress van het alledaagse leven en te duiken in een wereld van complete wellness. Ons wellnesscentrum biedt een serene omgeving waar elke gast persoonlijke aandacht en zorg krijgt, met behandelingen die zijn afgestemd op individuele welzijnsdoelen. Dus kom lang voor een comlete Wellness Aalst!

complete wellness Aalst
HR 23 scaled

Laat de spanning los en bevorder uw welzijn met onze uitgebreide selectie van spa- en massagebehandelingen, die specifiek zijn ontworpen om te ontspannen, te detoxen, en de geest te kalmeren.

Werk samen met onze experts om een wellnessplan op te stellen dat past bij uw unieke levensstijl en doelen, inclusief voedingsadvies, bewegingsroutines, en zelfzorgpraktijken.

Gelegen nabij Aalst, biedt Merebelle een toegankelijke ontsnapping voor iedereen die op zoek is naar een premium wellnesservaring dicht bij huis.

Ons team van wellnessprofessionals brengt jarenlange ervaring en een passie voor holistische gezondheid samen om uitzonderlijke zorg en begeleiding te bieden.

Ontdek de complete wellnesservaringen die Merebelle te bieden heeft, net buiten Aalst. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen of meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen uw pad naar welzijn te vinden en te bewandelen met onze complete wellness Aalst!

Ons team

Ervaar pure verwennerij door specialisten.

Shana Herpoele

Zaakvoerder

Anouk Vertongen​

Ellen Noel

Heb je nog vragen? We horen het graag!

contacteer Merebelle

Contacteer Merebelle

geschenkbon

icon title

Op zoek naar het perfecte geschenk of wil je iemand verrassen?

Kan u de geschenkbon niet ophalen in het instituut, geen probleem! 

Stel zelf je geschenkbon samen;
kies zelf het bedrag of maak je keuze uit de talrijke behandelingen.

De geschenkbon is 1 jaar geldig.

(Behandelingen kunnen altijd aangepast worden)

Geschenkbon

Contact info

Shana Herpoele
Resschebeke 42,
9320 Erembodegem (Aalst)

Tel: 0483/68.42.03

E-mail: info@merebelle.be

Openingsuren

Huidatelier:
Op afspraak

Wellness:
Op afspraak

Merébelle contact